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유백피(Ulmi cortex) 추출물의 항산화 활성
Food Science and Preservation
2000 .12
[P10-34] Evaluation of Antioxidative Activity of Ulmi Cortex Extract in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Korean Soybean Paste (Doenjang) Prepared by the Fermentation of Black Soybeans
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
[P10-35] Effect of Ulmi Cortex Extract on the Recovery of Immune Cells in Whole Body γ- Irradiated Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-94] Isolation of Two Antioxidative Compounds from a Medicinal Herb, Ulmi Cortex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
색상이 개선된 재래식 된장 개발
한국식품과학회지
2002 .06
Microbiological and Physicochemical Characteristics of Different Salt Contents in Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
된장 첨가가 김치 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .02
Bacterial Diversity in Commercial and Traditional Soybean paste(Doenjang) Using 16S rRNA Sequence Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
균주를 달리한 된장의 향기 성분
한국식품과학회지
1994 .06
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Yeast Diversity in Commercial and Traditional Soybean Paste (Doenjang) Using 26S rRNA Sequence Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes in Microbiological and General Qualities in Gamma Irradiated Doenjang (Fermented Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2001 .02
An Approach to Increase Vitamin D₂ Level in Doenjang (Fermented Soybean Paste) using Mushrooms
Food Science and Biotechnology
2005 .12
제조 원료를 달리한 된장의 숙성중 당과 지방산 조성의 변화
한국식품영양과학회지
1995 .12
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