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[P3-91] Optimization of Extraction Conditions from Salicornia herbacea Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
퉁퉁마디의 아미노산함량과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2009 .06
Bacillus subtilis를 이용하여 발효시킨 퉁퉁마디(Salicornia herbacea L.)의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2009 .07
Effects of Modified-Extracts of Salicornia herbacea L. on Constipation Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Effect of Preparation Methods on the Characteristics of Salicornia herbacea Salt
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Phenolic Compounds from Salicornia herbacea Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
염생식물의 기능 : 퉁퉁마디(S.herbacea)의 항산화능
수산해양교육연구
2007 .08
[S15-2] Biological Activities of Salicornia herbacea and Development of Functional Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antimicrobial Activities of Ethanol-Extracted Fractions from Salicornia herbacea L. and their Correlation with Major Constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P10-301] Anticarcinogenic and Antioxidant Activities of Extracts from Salicornia Herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
폐염전에서 채취한 함초(Salicornia herbacea L.)의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2003 .03
[P10-217] Immunological Activities of Hot-Water Extract from Leaves of Salicornia herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Red and Green Glassworts (Salicornia herbacea L.) on Physicochemical and Textural Properties of Reduced-salt Cooked Sausages
한국축산식품학회지
2014 .01
돈육 지방에 미치는 함초(Saiicoma herbacea L.)의 항산화 효과
한국축산식품학회지
2003 .01
함초 분말 첨가가 제빵적성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2008 .07
Effect of Salicornia herbacea on osteogenic and anti-adipogenic activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
고지방식이를 섭취한 흰쥐에서 한국산 퉁퉁마디(Salicornia herbacea L.) 분말의 항비만 효과 탐색
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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