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매실추출물로부터 항균물질의 분리 및 구조동정
Food Science and Preservation
2008 .12
질소 비료 시용량에 따른 두물차(Camellia sinensis var. sinensis)의 수량 및 품질
한국토양비료학회지
1998 .09
차나무 종자 추출물의 항균활성 및 항종양활성
한국식품과학회지
2005 .02
Antioxidant, Antimicrobial, and Antitumor Activities of Partially Purified Substance(s) from Green Tea Seed
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Studies on Anti-Diabetic Principles from Camellia sinensis
한국식품과학회 심포지엄
1999 .06
용토 종류에 따른 차나무(Camellia sinensis L.)삽목묘의 뿌리발달
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
변패미생물에 대한 녹차 물추출물의 항균 활성 분석
Food Science and Preservation
2009 .06
Metabolic Characterization of Various Tea (Camellia sinensis) Cultivars and Understanding of their Intrinsic Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolomic Characteristics of Tea (Camellia sinensis) for Vintage Product
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes of Bioactive Compounds and Antioxidant Activities in Korean Green Tea (Camellia sinensis) with Different Harvesting Periods
Food Science and Preservation
2007 .12
감초로부터 항균활성 물질의 분리 및 구조 동정
한국식품과학회지
1998 .06
Evaluation of the Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Oil and Non-Oil Extracts of Citrus sinensis (L.) Osbeck Seeds
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
고삼으로부터 항균활성 물질의 분리 및 구조 동정
한국식품과학회지
1998 .06
동백나무(Camellia japonica L.) 잎 추출물이 식품유해 미생물에 미치는 항균 효과
한국식품과학회지
2005 .02
Characterization of Tea (Camellia sinensis) Metabolites Dependent on its Age through 1H NMR-based Metabolomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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