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루꼴라(Eruca sativa) 추출물의 항균활성과 피부장벽 개선 효과
Food Science and Preservation
2017 .04
소면적 작물 루꼴라(Eruca sativa Mill.)에 대한 phorate의 안전사용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Optimizing Nutrient Solution Compositions, Electrical Conductivities, and Light Intensities for Arugula (Eruca sativa) Cultivation in a Plant Factory
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Pretreatment of Eruca Sativa Attenuates Ocular Inflammation and Endoplasmic Reticulum Stress in Human Retinal Pigmented Epithelium Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sleep-Aid Effects of Lettuce (Lactuca sativa) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Various Weed Extracts on Growth Promotion and Inhibition of Rice (Oryza sativa L.)
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .03
Evaluation of Whitening Effects of Hemp (Cannabis sativa L.) Seeds Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Studies of Osteogenic Differentiation Using with Novel Natural Compound Extracted from Oryza sativa L. Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-thrombosis Activities of Lettuce (Lactuca sativa L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Reducing Effects of Black Rice (Oryza sativa L.) Extract on Body Fat Weight in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cannabidiol extracting from cannabis sativa Using supercritical CO₂ extraction method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Anti-Melanogenic Activity of Heukharang Lettuce ( Lactuca sativa L.) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Gamma Ray Treatment of Hemp (Cannabis Sativa L.) Seeds on Seedling Growth
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
A 1H NMR-based Metabolomic Study on Rice (Oryza sativa L.) Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nitrogen Agronomic Efficiency in Rice (Oryza Sativa L.): A meta-analysis
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Effects of hemp ( Cannabis sativa) root extracts on glucose uptake in murine myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Electrical Conductivity Level Improves Plant Growth and Secondary Metabolites of Cannabis sativa L.
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Molecular Analysis of Heat Induced Bolting in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Optimization of solid-phase Lactobacillus fermentation conditions to increase γ-aminobutyric acid (GABA) content in Oryza sativa, Avena sativa, Cicer arietinum, red and brown Lens culinaris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Establishment of Re-differentiation Conditions and Induction of Increased Secondary Metabolites through the Treatment of Growth Regulators in Hemp (Cannabis sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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