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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Effect of Plantain Bulb’s Extract-Beverage Blend on Blood Glucose Levels, Antioxidant Status, and Carbohydrate Hydrolysing Enzymes in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Antidiabetic Activity of Sargassum hystrix Extracts in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
Effects of Taraxacum mongolicum Extract on Blood Glucose Levels and Lipid Profiles in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양학회지
2023 .02
Effect of different processing methods on the anti-diabetic activity of blended grains in streptozotocin-nicotinamide induced type 2 diabetic rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improvement Effect of Blood Glucose and Lipid for Garlic and Citron in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Diabetic Effects of Blended Cereal Bar in Streptozotocin-Nicotinamide-Induced Type 2 Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Propolis on the Streptozotocin-induced Diabetic Rats and Non-insulin Dependent Diabetes Mellitus Mice
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Antidiabetic Potential of Kefir Combination from Goat Milk and Soy Milk in Rats Induced with Streptozotocin-Nicotinamide
한국축산식품학회지
2015 .01
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Broccoli (Brassica oleracea) Reduces Oxidative Damage to Pancreatic Tissue and Combats Hyperglycaemia in Diabetic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
창출(Atractylodes lancea) 추출물의 투여가 당뇨 유발 흰쥐의 혈당과 지질수준에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Carrot Juice Administration Decreases Liver Stearoyl-CoA Desaturase 1 and Improves Docosahexaenoic Acid Levels, but Not Steatosis in High Fructose Diet-Fed Weanling Wistar Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
리치 저분자 폴리페놀인 Oligonol의 Streptozotocin 투여 당뇨 쥐에서 산화적 스트레스와 관련된 간 손상에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .04
팽화홍삼 분말 및 음료 식이가 Streptozotocin 유발 당뇨쥐의 혈당 및 혈청지질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .10
Effects of Sargassum horneri and Ulva australis Extracts on Body Weight and Serum Glucose Levels of Sprague-Dawley Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
EGCG Lowers Lymphatic Absorption of 14C-DEHP in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
전라도에 거주하는 여자노인의 당화혈색소 수준에 따른 건강위험인자의 비교분석 - 생화학적 요인, 식습관 및 영양상태 -
한국식품영양학회지
2016 .06
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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