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Bacillus amyloliquefaciens로부터 생산된 protease 특성 및 α-glucosidase 저해활성
Food Science and Preservation
2015 .10
Bacillus amyloliquefaciens GR4-5 균주의 토양 내 정량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Bacillus amyloliquefaciens ISP-5 균주의 배지 최적화 및 상추를 이용한 식물 생장 촉진 평가
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Acute Oral and Dermal Toxicity / Pathogenicity Studies of NOFUNGSTM in SD Rats
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Medium Optimization for the Cell Growth of Bacillus amyloliquefaciens NY12-2 Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고온기멜론 재배 시 하엽 제거를 통한 흰가루병 예방 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Biological control of powdery mildew in Korean melons through a treatment with a culture of Bacillus species
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
Survivability Analysis of Bacillus amyloliquefaciens KL87 Strain in Organic Synthetic Pesticides Mixture
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Suppressive Effect of Bacillus amyloliquefaciens KL87 on Alternaria Blight of Ginseng
한국토양비료학회지
2018 .11
Screening and Identification of Bacillus amyloliquefaciens and its Application for Naringin Biotransformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Antithrombotic and Antioxidant Activities of Fermented Mixed Grains by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시설 고추에 발생하는 흰가루병의 경제적 방제수준에 따른 고추수확량 변화 예측
농약과학회지
2015 .06
Enhancement of Eco-friendly Biocontrol Activity Against Melon Powdery Mildew by the Addition of Functional Supplements to Bacillus velezensis M10 Culture Solution
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Functional Characteristics of the Bacillus amyloliquefaciens isolated from Deonjang and Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시설 가지 흰가루병 발생정도에 따른 수량변화와 경제적 방제수준 설정
농약과학회지
2016 .06
Bacillus amyloliquefaciens 5B6균주의 고추 세균점무늬병 및 병원성 진균류에 대한 효과
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Isolation and Characterization of Mannanase-Producing Bacillus amyloliquefaciens YJ17 from Spent Mushroom (Flammulina velutipes) Substrates
한국버섯학회지
2016 .01
농업 토양으로부터 분리한 carbofuran 분해 세균 Bacillus amyloliquefaciens DYC2-1의 특성
농약과학회지
2021 .12
Thermostable Characteristics of Asparaginase and Glutaminase from Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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