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Bacillus amyloliquefaciens ISP-5 균주의 배지 최적화 및 상추를 이용한 식물 생장 촉진 평가
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Bacillus amyloliquefaciens로부터 생산된 protease 특성 및 α-glucosidase 저해활성
Food Science and Preservation
2015 .10
Bacillus amyloliquefaciens GR4-5 균주의 토양 내 정량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Acute Oral and Dermal Toxicity / Pathogenicity Studies of NOFUNGSTM in SD Rats
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Survivability Analysis of Bacillus amyloliquefaciens KL87 Strain in Organic Synthetic Pesticides Mixture
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Suppressive Effect of Bacillus amyloliquefaciens KL87 on Alternaria Blight of Ginseng
한국토양비료학회지
2018 .11
Evaluation of Antithrombotic and Antioxidant Activities of Fermented Mixed Grains by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening and Identification of Bacillus amyloliquefaciens and its Application for Naringin Biotransformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
멜론과 곤달비의 Bacillus amyloliquefaciens CC178을 이용한 흰가루병 방제효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
농업 토양으로부터 분리한 carbofuran 분해 세균 Bacillus amyloliquefaciens DYC2-1의 특성
농약과학회지
2021 .12
Functional Characteristics of the Bacillus amyloliquefaciens isolated from Deonjang and Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Characterization of Mannanase-Producing Bacillus amyloliquefaciens YJ17 from Spent Mushroom (Flammulina velutipes) Substrates
한국버섯학회지
2016 .01
Thermostable Characteristics of Asparaginase and Glutaminase from Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
ISOLATION AND ANTIBACTERIAL EFFECT OF Bacillus amyloliquefaciens JFP-2 AND SUPPLEMENTATION IF FEED ON IMMUNE RESPONSE IN Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Enhancement of the antiviral activity against cucumber mosaic virus by microbial substrate of Bacillus amyloliquefaciens PPL
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Bacillus subtilis FWC1, B. amyloliquefaciens NAAS1 및 Pichia farinosa NAAS2의 산업적 생산을 위한 배양 조건
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .09
Properties of a Fibrinolytic Enzyme Secreted by Bacillus amyloliquefaciens RSB34, Isolated from Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory Effect of The Extract of Chungkukjang Fermented with Bacillus amyloliquefaciens SCGB-1 in in vitro and in vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-cholesterol Activity of Gryllus bimaculauts Fermented by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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