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Bacillus amyloliquefaciens로부터 생산된 protease 특성 및 α-glucosidase 저해활성
Food Science and Preservation
2015 .10
Fibrinolytic activities of Bacillus subtilis YD2 Isolated from Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Separation and characteristics of Bacillus spp. with fibrinolytic activity from traditional sauces in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional Characteristics of the Bacillus amyloliquefaciens isolated from Deonjang and Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Isolation and identification of fibrinolytic enzyme producing strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bacillus amyloliquefaciens GR4-5 균주의 토양 내 정량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bacillus amyloliquefaciens ISP-5 균주의 배지 최적화 및 상추를 이용한 식물 생장 촉진 평가
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Acute Oral and Dermal Toxicity / Pathogenicity Studies of NOFUNGSTM in SD Rats
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Medium Optimization for the Cell Growth of Bacillus amyloliquefaciens NY12-2 Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Survivability Analysis of Bacillus amyloliquefaciens KL87 Strain in Organic Synthetic Pesticides Mixture
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Isolation and Identification of Fibrinolytic Enzyme Producing Strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Suppressive Effect of Bacillus amyloliquefaciens KL87 on Alternaria Blight of Ginseng
한국토양비료학회지
2018 .11
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Antithrombotic and Antioxidant Activities of Fermented Mixed Grains by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening and Identification of Bacillus amyloliquefaciens and its Application for Naringin Biotransformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physiochemical analysis and enzyme activity analysis of traditional Doenjang in Gyeonggi region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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