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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
LITERATURE CITED
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Free Sugar and Organic Acid Contents of Pollens from Quercus spp. in Korea
Journal of Apiculture
2017 .11
Effect of Hawthorn Fruit Supplementation on Facial Skin Condition: A Gene-Based Intervention Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Free Sugar and Organic Acid Content of the Unripe and Ripe Jujube (Zyziphus jujuba) as Honey Plant
Journal of Apiculture
2016 .11
De novo assembly and transcriptome analysis of differentially expressed genes relevant to variegation in hawthorn flowers
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
결구배추 잎의 이화학적 성분 조성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Physicochemical characteristics, organic acid, and sugar compositions in bulb, peel, and root of five onion cultivars
한국식품과학회지
2023 .10
Fermented properties and polyphenol quantity of fermented milk made with red ginseng extract, Lycium chinense Mill extract, and rice powder
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
보존용액이 Eucalyptus pulverulenta ‘Baby Blue’의 수명과 품질에 미치는 영향
화훼연구
2016 .01
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
품종 및 재배지역별 과채류와 과실류의 유리당 함량 비교 분석
한국식품영양학회지
2019 .01
Analysis of Chemical Compositions in Leaves of Adzukibean Cultivars (Vigna angularis L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
전처리과정과 분석방법에 따른 막걸리의 총산 함량 비교
한국식품영양과학회지
2017 .05
추출 방법에 따른 제조 커피의 품질 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2023 .05
초산과 구연산의 조합이 사골로부터 칼슘과 인의 용출에 미치는 영향
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Response of growing pig in dietary sucrose supplementation on growth performance, nutrient digestibility, fecal score, and serum cortisol
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
Influence of Citric Acid on the Pink Color and Characteristics of Sous Vide Processed Chicken Breasts During Chill Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
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