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Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Study of release properties of curcumin-loaded pickering emulsion under in vitro lipid digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of the Digestibility of Korean Hanwoo Beef Cuts Using the in vitro Physicochemical Upper Gastrointestinal System
한국축산식품학회지
2017 .01
Changes in free sugar contents of legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of in vitro Digestion Rate between TAG-Typed Algae Oil and DAG-Rich Algae Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Properties of Chicken Breast Sausages Containing Psyllium Husk Powder at Different NaCl levels and Its Application to in vitro Digestion Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization and Stability Assessment of Sargassum horneri Extracts Loaded Nanostructured Lipid Carriers: Effects of pH, Ionic Strength, and In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluating the Antioxidant Capabilities of Edible Insects after in vitro Gastrointestinal Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
THE EFFECT OF LIPID TYPE ON LIPID DIGESTION ENZYMES DURING LARVAL DEVELOPMENT IN CALIFORNIA HALIBUT (Paralichthys californicus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Green Kiwifruit Juice Extract on Physicochemical Properties, Antioxiodant activity and Tenderness of beef M. Semitendinosus with In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
동해안 해삼의 어획시기에 따른 항산화력 비교 및 in vitro digestion을 통한 소화 정도 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physical Properties of Low-fat Sausages Induced by Microbial Transglutaminase during In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스 혼합물의 in vitro에서의 안전성 및 탄수화물 소화 저해 효능 평가
Food Science and Preservation
2023 .06
Low Protein Digestibility of Beef Puree in Infant In Vitro Digestion Model
Food science of animal resources
2019 .01
Rheological Behaviors of White and Brown Rice Flours During In-vitro Simulation of Starch Digestion
한국식품과학회지
2015 .12
Methods for improving meat protein digestibility in older adults
한국축산학회지
2023 .01
Prediction of apparent total tract digestion of crude protein in adult dogs
한국축산학회지
2024 .03
왕겨의 알칼리 펄핑시 KOH 적용평가
펄프·종이기술
2017 .04
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