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Low Protein Digestibility of Beef Puree in Infant In Vitro Digestion Model
Food science of animal resources
2019 .01
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한우 거세 1+등급육의 대·소분할 부위별 일반성분, 무기질 및 비타민 조성
한국식품영양과학회지
2021 .04
인체 소화기관 생체 외 모델을 이용한 한우 부분육의 소화율 평가
한국식품영양과학회지
2018 .10
Effects of Aging and Aging Method on Physicochemical and Sensory Traits of Different Beef Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
A Study on the Physicochemical and in vitro Digestion Characteristics of Lipid with Different TAG Composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Methods for improving meat protein digestibility in older adults
한국축산학회지
2023 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
거정석 첨가급여가 거세한우육의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Evaluating the Antioxidant Capabilities of Edible Insects after in vitro Gastrointestinal Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Prediction of apparent total tract digestion of crude protein in adult dogs
한국축산학회지
2024 .03
The Dry-aging and Heating Effects on Protein Characteristics of Beef Longissiumus Dorsi
한국축산식품학회지
2018 .01
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
내가 하고 싶었던 한우 마블링 이야기들
동물생명과학연구
2016 .06
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