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전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
열풍 건조, 동결 건조 및 마이크로웨이브 건조로 생산된 생강, 인삼 분말의 이화학적 및 감각 특성
한국식품영양과학회지
2023 .09
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Quality characteristics and textural properties of ginseng pastes for patients with dysphagia: Effect of ginseng powder contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Effects of Ginseng and Ginger Extract in PTU-induced Hypothyroidism Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Physicochemical and Functional Properties of Ultrafine Particle Powder of Ginger during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Cleaved Amplified Polymorphic Sequence Markers for Classifying Ginger (Zingiber Officinale) Cultivars Using Reference Sequencing
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of quality characteristics of ginseng dried by hot-air and infrared pulses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Ginseng Extract according to Steaming-Drying Cycle and Extraction Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
인삼 연작토양에서 관수 및 인삼뿌리 잔사물이 토양 미생물상 및 뿌리썩음병 발생에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .10
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