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미세유동화법으로 제조한 캡사이신 함유 나노에멀션의 안정성
한국식품영양학회지
2016 .12
Physiochemical characterization and antimicrobial activity of selected essential oil-based nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nanoemulsion application in meat product and its functionality: review
한국축산학회지
2023 .03
커큐민 나노에멀젼의 특성에 미치는 바이오폴리머 유화제의 영향
산업식품공학
2016 .01
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Characterization of nanoemulsion with saponin for potential application in oral delivery of vitamin A and E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ginsenoside Compound K Nanoemulsion Induces Apoptosis in 253J Cells via NF-κB-Mediated Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhanced antioxidant potential of nanoemulsion-based vitamin A and E delivery system using natural surfactant in oxidative stress model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characterization of Stable Yuja Nanoemulsion using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Stability of Beta-cyclodextrin Encapsulated Turmeric Extract Nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
초고속 및 초고압 균질을 이용한 달맞이꽃 종자유 에멀젼 제조 및 특성분석
산업식품공학
2019 .01
Effects of soil and foliar applied herbicides on the evening primrose (Oenothera biennis )
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .10
Effects of soil and foliar applied herbicides on the evening primrose (Oenothera biennis)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Development of Turmeric Extract Nanoemulsions and Their Incorporation into Canned Ham
한국축산식품학회지
2017 .01
Verification of Turmeric Extract-loaded Nanoemulsions in Various Food Simulants and Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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