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Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Monitoring Overall Migration Using 3 Types of Food Simulants for Food Contact Rubber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Stability of Beta-cyclodextrin Encapsulated Turmeric Extract Nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
미세유동화법으로 제조한 캡사이신 함유 나노에멀션의 안정성
한국식품영양학회지
2016 .12
Encapsulation of turmeric extract nanoemulsions (TE-NEs) using by β-cyclodextrin and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nanoemulsion application in meat product and its functionality: review
한국축산학회지
2023 .03
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Turmeric Extract Nanoemulsions and Their Incorporation into Canned Ham
한국축산식품학회지
2017 .01
커큐민 나노에멀젼의 특성에 미치는 바이오폴리머 유화제의 영향
산업식품공학
2016 .01
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In vitro Study of the Anti-Inflammatory Synergistic Effect of Turmeric Complex Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
Dietary turmeric (Curcuma longa L.) supplementation improves growth performance, short-chain fatty acid production, and modulates bacterial composition of weaned piglets
한국축산학회지
2021 .01
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
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