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Stability of Beta-cyclodextrin Encapsulated Turmeric Extract Nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Turmeric Extract Nanoemulsions and Their Incorporation into Canned Ham
한국축산식품학회지
2017 .01
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Verification of Turmeric Extract-loaded Nanoemulsions in Various Food Simulants and Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Encapsulation of tributyrin using cyclodextrin and its delivery
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
미세유동화법으로 제조한 캡사이신 함유 나노에멀션의 안정성
한국식품영양학회지
2016 .12
HPMC를 이용한 도공처리에 따른 바인더의 대체가능성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fabrication of turmeric extract-loaded edible oleogels by encapsulation system-template
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Nanoemulsion application in meat product and its functionality: review
한국축산학회지
2023 .03
커큐민 나노에멀젼의 특성에 미치는 바이오폴리머 유화제의 영향
산업식품공학
2016 .01
In vitro Study of the Anti-Inflammatory Synergistic Effect of Turmeric Complex Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
Dietary turmeric (Curcuma longa L.) supplementation improves growth performance, short-chain fatty acid production, and modulates bacterial composition of weaned piglets
한국축산학회지
2021 .01
식품용 유화제에 따른 커큐민 나노에멀젼의 이화학적 특성 평가
Food Science and Preservation
2020 .02
The Effect of Curcumin (a Turmeric Extract) on Osteogenic Differentiation in C3H10T1/2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Improving the Water Solubility and Anti-inflammatory Effect of Taheebo Extract by Different Nanoencapsulation Techniques
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Observation of Evening Primrose Oil Nanoemulsion During Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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