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High content curcumin extraction from Turmeric using emulsifiers and ultrasonication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Turmeric extract and its active compound, curcumin, protect against chronic CCl4-induced liver damage by enhancing antioxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Studies of Osteogenic Differentiation Using with Novel Natural Compound Extracted from Oryza sativa L. Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In vitro Study of the Anti-Inflammatory Synergistic Effect of Turmeric Complex Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-inflammatory effects of puffed turmeric extract with oriental herb extract in acute colitis mice
한국식품과학회지
2020 .10
Dietary turmeric (Curcuma longa L.) supplementation improves growth performance, short-chain fatty acid production, and modulates bacterial composition of weaned piglets
한국축산학회지
2021 .01
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Curcumin과 관련 성분들의 산화방지활성과 세포독성 분석 및 구조와 활성 연관성 조사
한국식품과학회지
2021 .08
서브마이크론 입자 형태 커큐민의 생체 흡수율 및 제품 조성에 따른 흡수율 동등성 연구
산업식품공학
2017 .01
Effect of Turmeric Supplementation on Blood Pressure and Serum Levels of Sirtuin 1 and Adiponectin in Patients with Nonalcoholic Fatty Liver Disease: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Trial
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Effects of Planting Densities on Growth Characteristics and Curcumin Constituents of Curcuma longa L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Turmeric ( Curcuma longa L.) extract enhances the immune response in RAW264.7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative evaluation of extraction methods for bioactive compounds from turmeric powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
산화스트레스에 노출된 정자의 생존성 및 운동성에 있어서 커큐민의 이중효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Autophagy up-regulates curcumin-induced A172 human glioblastoma cell death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
멀티 유화 기술 이용 수분산성의 항산화 효능을 함유한 커큐민의 개발
한국식품영양학회지
2021 .12
가열처리에 의한 심황색소의 화학적 특성, 산화방지 활성 및 세포독성 변화
한국식품과학회지
2018 .02
동결보존액에 울금에서 추출한 Curcumin의 첨가가 정자의 운동성과 활성산소 생성에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2017 .01
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