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Intake of Fruits among Korean Adults Aged 19-64 Years Old: 2016 Korea National Health and Nutrition Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Sodium Intake According to Nutrition Education and Nutrition Label Use: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
2013~2015년(6기) 국민건강영양조사 자료를 이용한 청소년의 과일·채소 섭취에 따른 영양소 섭취와 건강상태의 비교
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Nutrient Intakes and Chronic Disease Risk by Egg Consumption in Korean Adult Women : 2013 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Sodium Intake in Korean Children Aged 3-5 Years during the COVID-19 Pandemic: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Facilitators and barriers to fruit and vegetable intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Relationship between Salt and Total Sugar Intake in Korean Adults with Diabetes: the Korea Nation Health and Nutrition Examination Survey 2012-2014
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of dietary intake of minerals and vitamins for Korean adolescents based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2021
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fruit and Vegetable Intake and Risk of Cardiovascular Disease, Cancer, and Mortality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
중년 남성에서 과일?채소 섭취량에 따른 대사증후군 위험도 비교- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2017 .10
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Relationship between Seafood Intake and Mental Health Among Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Association between Plant Food (Fruits and Non-starchy vegetables) Consumption and Prevalence of Periodontal Disease in Korean Elderly: data from the KNHANES (Korea National Health and Nutrition Examination Survey) 2012-2015
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Changes in Risk of Depression according to Seafood Consumption: Data from the 2014-2020 National Health and Nutrition Examination Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Assessment of a Recommendation Algorithm for Personalized Health Functional Foods based on National Health and Nutrition Examination Data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutrition for precision health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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