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Analytical Method Validation for Determination of Glutamine in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
바나나 껍질과 파인애플 껍질 Ester Synthetase를 이용한 Ethyl Butyrate의 효소적 합성
한국식품영양과학회지
2017 .09
Establishment of Transgenic Nicotiana benthamiana by using S-Adenosylmethionine Synthetase (SAMS) Gene Isolated from Miscanthus sinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
토양방선균에서 유래한 유해식물 제거용 Glufosinate ammonium의 안전성과 등록현황
Weed&Turfgrass Science
2022 .09
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Glutamine Deprivation Induces Cell Cycle Arrest via Regulation of Histone H3 Lysine 4 Demethylase in Non-Small Cell Lung Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional Role of Polyphenols in Reproductive Health and Early Pregnancy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Survey on the Incidence of Reproductive Disorders in Dairy Cattle
한국수정란이식학회지
2015 .01
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Comprehensive profiling on soil microbiotas in rice paddy fields
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
쌀의 친환경인증 가치에 대한 연구
한국유기농업학회지
2017 .01
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