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Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
건식제분 쌀가루의 입자크기에 따른 품질 및 쌀 식빵 적성 비교
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
백미와 현미의 첨가비율을 달리하여 제조한 모닝빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
흑미가루를 첨가하여 제조한 식빵의 일반성분 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Gluten-Free 쌀빵의 제빵 특성에 대한 첨가 수분 온도 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Development of Instant Rice Bread with Increasing Conveniency and Storing Ability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
쌀의 친환경인증 가치에 대한 연구
한국유기농업학회지
2017 .01
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