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Antioxidant effects of kimchi supplemented with black raspberry during fermentation protect against liver cirrhosis-induced oxidative stress in rats
Nutrition Research and Practice
2019 .04
김치 및 김치 유래 유산균의 건강 기능성에 대한 연구 동향 조사
Journal of Nutrition and Health
2018 .02
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Influence of Capsaicinoids Content on the Microbial Community during Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
최근 10년간 한국인의 지역별 · 소득수준별 김치섭취 변화 : 2005년, 2015년 국민건강영양조사 자료 이용
대한지역사회영양학회지
2017 .04
Green perilla leaf extract ameliorates long-term oxidative stress induced by a high-fat diet in aging mice
Nutrition Research and Practice
2022 .10
Green perilla leaf extract ameliorates long-term oxidative stress induced by a high-fat diet in aging mice
Nutrition Research and Practice
2022 .10
Combined Non-Thermal Microbial Inactivation Techniques to Enhance the Effectiveness of Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .03
김치 첨가 크로켓의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2016 .12
Antioxidant Systems of Plant Pathogenic Fungi: Functions in Oxidative Stress Response and Their Regulatory Mechanisms
The Plant Pathology Journal
2024 .06
Crystallization and preliminary diffraction analysis of Bak incubated with eltrombopag
Biodesign
2024 .03
Improvement in the Quality of Kimchi by Fermentation with Leuconostoc mesenteroides ATCC 8293 as Starter Culture
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
Comparing the Ingredients and Antioxidant Effects of Dendropanax morbifera Fermentation Using Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Antioxidative Activity of Gallic Acid Derivatives
Quantitative Bio-Science
2016 .11
Lactobacillus plantarum GBL17 균주를 이용한 복분자 유산발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
아로니아, 비트, 백년초 분말 첨가 순무 물김치의 품질특성 및 항산화 활성 비교
한국식품조리과학회지
2018 .01
In Vivo/In Vitro Properties of Novel Antioxidant Peptide from Pinctada fucata
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
주재료를 달리한 김치의 조리방법에 따른 Phytochemicals 변화
동아시아식생활학회지
2022 .12
Antioxidant and hepatoprotective effects of Korean ginseng extract GS-KG9 in a D-galactosamine-induced liver damage animal model
Nutrition Research and Practice
2020 .08
Antioxidant and hepatoprotective effects of Korean ginseng extract GS-KG9 in a D-galactosamine-induced liver damage animal model
Nutrition Research and Practice
2020 .08
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