지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antipathogenic Activity of Lactobacillus plantarum Isolated from Pickled Mulberry Leaf
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
Lactobacillus plantarum G72 Showing Production of Folate and Short-chain Fatty Acids
한국미생물·생명공학회지
2021 .01
김치유래 Lactobacillus plantarum K-21의 DPPH 라디칼 제거활성 증진 및 다양한 항산화 효과
한국환경과학회지
2022 .08
Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Complete genome sequence of Lactobacillus plantarum JBE245 isolated from Meju
미생물학회지
2017 .12
Bioconversion Using Lactic Acid Bacteria: Ginsenosides, GABA, and Phenolic Compounds
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Achieving High Yield of Lactic Acid for Antimicrobial Characterization in Cephalosporin-Resistant Lactobacillus by the Co-Expression of the Phosphofructokinase and Glucokinase
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Lactobacillus plantarum BHN-LAB 33의 생물전환공정을 통한 방풍 발효 추출물의 항산화 활성 및 미백 활성 증대 효과
생명과학회지
2019 .11
Functions Enhancement through Fermentation of Lactic Acid Bacteria with Korean Traditional Medicines
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Inhibition Effect of Lactobacillus plantarum in Colon Cancer
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Lactobacillus plantarum을 이용한 산양삼 추출물의 진세노사이드 Rg1 및 Rg5의 함량 증대
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum B19 및 이를 이용한 발효두유의 유기산 생성 특성
동아시아식생활학회지
2019 .06
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
세균 배양액과 반응한 Lactobacillus plantarum의 생장속도 및 항균 활성에 대한 연구
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Escherichia coli-Derived Uracil Increases the Antibacterial Activity and Growth Rate of Lactobacillus plantarum
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Isolation and Identification of Noble Lactic Acid Bacteria
Quantitative Bio-Science
2018 .11
Suitability of Lactobacillus plantarum SPC-SNU 72-2 as a Probiotic Starter for Sourdough Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Genomic Differences among Groups of Lactobacillus plantarum Strains Including Animal and Plant Origins
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
0