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Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Bioconversion Using Lactic Acid Bacteria: Ginsenosides, GABA, and Phenolic Compounds
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Isolation and Identification of Noble Lactic Acid Bacteria
Quantitative Bio-Science
2018 .11
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Community Analysis of Lactic Acid Bacteria by Culture-dependent Method from Environmental Samples in Jeju Island
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Development of a Colorimetric Quantification Method for Characterization of Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Lactobacillus plantarum GBL17 균주를 이용한 복분자 유산발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
유산균의 최신 연구동향
생명과학회지
2025 .01
Effect of Administration of Useful Lactic Acid Bacteria to Newborn Calves
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Equine Feces
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Characterization of Lactic Acid Bacteria Having Antibacterial and Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
젖산발효한 연근, 도라지 당추출 발효액의 항산화 활성과 음료기호성에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2015 .02
Potential of Phenyllactic Acid Produced from Kimchi-originated Lactic Acid Bacteria for Food Safety
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Effect of Fermentation Conditions on L-Lactic Acid Production from Soybean Straw Hydrolysate
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Lactic acid bacteria를 이용한 마늘 고체 발효에 따른 생리활성
생명과학회지
2016 .04
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
The Content and Risk Assessment of Heavy Metals in Commercial Herbal Medicines
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
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