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Examination of Extraction Method of Angelica gigas Nakai Index Component and Analysis of Index Component by Root Part
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Cholinesterase Inhibitory and Radical Scavenging Potentials of Compounds Isolated from the Polar Fraction of Morus alba L. Root Bark and Their Structure-Activity Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of the Polar Fraction of Morus alba Root Bark and an Stilbene Compound, Mulberroside A
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
상백피(Morus alba root barks)로부터 페놀화합물의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
수피의 물리적, 화학적 전처리에 따른 수분 흡수 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Screening of novel marker compounds in black garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bark Extract of Cannabis sativa L. Improved Cognitive Dysfunction through Multimodal Mechanism of Action
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
참당귀 재배 방식에 따른 생육 및 지표성분 특성 분석
한국약용작물학회지
2025 .02
목단피 추출물의 Oxypaeoniflorin 및 Paeoniflorin의 분석법 개선 및 검증
한국식품영양과학회지
2017 .09
Study to improve herbal medicine standards of Eucommia bark in The Republic of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification and Quantification of Marker Compounds in Herbal Product Using LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Marker Compounds Equivalence in Functional Food Ingredient by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Isoprenylated flavonoids from the root bark of Morus alba L. and their inhibition effect on NO production in LPS-induced RAW 264.7 cells
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Effect of Rooting Compound, Rooting Medium, and Stage of Nutrient Supply on Rooting of Cutting-Propagated Photinia glabra (Thunb.) Max.
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
전자코, 전자혀, GC-MSD 분석을 통한 제주산 월동무의 감각평가 연구
한국식품영양과학회지
2020 .12
국내 식품영양성분 데이터베이스 구축을 위한 유리당 성분 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Extraction Conditions on Antioxidant Activities of Bark Extracts from Ulmus pumila L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
New hydroxy fatty acid from the root bark of Morus alba L.
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Improving Quality Assessment Method of Atractylodes rhizome White by Set the Marker Component
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
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