지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Change in the Ginsenoside Contents of Fermented Ginseng Culture Roots According to the Type of Strain
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
산양삼 전초의 숙성과 발효 중 진세노사이드 함량과 생리활성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Ginsenosides in fermented Red Ginseng added various Lactic acid bacteria Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bioconversion of Ginsenoside in Fermented Korean Ginseng (Panax Ginseng C.A Meyer) Aerial Parts Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
인삼의 진세노사이드 분석을 위한 추출방법 비교
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
새로운 추출방법에 의한 백삼 가공품의 진세노사이드 함량 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Growth of 2-Year-Old Ginseng and the Contents of Ginsenoside according to Cultivation Type
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Comparison of the Growth Characteristics and Ginsenoside Content of 4-Years-Old Ginseng Selected Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Changes of Ginsenosides in Ginseng Fermented by Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effects of Elevated Temperature on Growth and Ginsenoside Contents of Korean Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
천연배지 조성에 따른 인삼의 생육과 진세노사이드 함량 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in Ginsenoside Composition of Ginseng Fermented with Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Growth Response of Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) and Changes of Ginsenoside Composition by Foliar Application
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Change of Growth, Ginsenosides and Physical Properties of Sprout Ginseng Growing by LED Irradiation Time
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
A Study Method for Manufacturing of Effective Ginsenoside Containing Korea Black Ginseng (Panax ginseng C. A Mayer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
오미자 첨가에 따른 백삼 추출물 발효과정 중 진세노사이드와 리그난의 성분 변화
한국식품영양과학회지
2023 .07
Effects of Abiotic Factors on the Growth and Ginsenoside Content of Panax ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in the Composition of Ginsenosides in Ginseng through Citric Acid Soaking and Puffing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
The β-Glucosidase Activity of Microorganisms Isolated and Identified from Fermented Foods for Enhancement of Ginsenosides in Cultured Wild Ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
0