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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
Conclusions
References
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Screening and detection of electron beam-irradiated mandarin oranges during storage by e-tongue, PSL, and ESR techniques
Food Science and Preservation
2022 .04
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
ESR 분석법에 의한 감마선 조사 처리 건조어류 및 연체류의 조사 여부 판별 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 상온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .03
원산지별 건고추 분말의 미생물학적 및 이화학적 품질특성에 대한 electron beam 조사처리의 효과
한국식품과학회지
2015 .02
Effect of Various Doses of Electron Beam Irradiation Treatment on the Quality Characteristics of Vacuum-Packed Dry Fermented Sausage during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 저온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
Reliable Identification of E-beam Irradiated Mixed Pakistani Spices by Applying Electronic Nose, FTIR and ESR Spectroscopic Techniques
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
대두의 가공특성 및 원산지별 조사처리 판별 연구
한국식품과학회지
2017 .06
Change of Anti-oxidation and Sugar degradation enzyme Activities of Gamma Irradiated Ilxeris dentata NAKAI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Subchronic Toxicity of 1 kGy Gamma-irradiated Orange
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
셀룰로오스 나노섬유 제조를 위한 전자선 전처리에 대한 연구
펄프·종이기술
2016 .08
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