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이용수
2015
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 저온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 상온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .01
전자선 검역처리선량이 파프리카의 품질 및 관능특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .04
원산지별 건고추 분말의 미생물학적 및 이화학적 품질특성에 대한 electron beam 조사처리의 효과
한국식품과학회지
2015 .02
한약재 장기 보존을 위해 감마선 조사한 독활(Aralia continentalis) 추출물의 항산화 효과 비교
한국식품영양과학회지
2017 .01
Effect of Various Doses of Electron Beam Irradiation Treatment on the Quality Characteristics of Vacuum-Packed Dry Fermented Sausage during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
냉동다진마늘에 대한 전자선 살균 효과와 생리활성 성분의 안정성
한국식품과학회지
2016 .02
Subchronic Toxicity of 1 kGy Gamma-irradiated Orange
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening and detection of electron beam-irradiated mandarin oranges during storage by e-tongue, PSL, and ESR techniques
Food Science and Preservation
2022 .04
감마선 조사 오렌지의 급성 및 아만성 독성 평가
한국식품영양과학회지
2015 .09
Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
Effects of Low-dose X-ray Irradiation on Antioxidant Activity of Imported-Navel Oranges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고선량의 감마선과 전자선이 조사된 cotton linter 종이의 물리적 특성 변화 비교
펄프·종이기술
2022 .12
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
전자선 전처리에 따른 침엽수 미표백 크라프트 펄프의 특성평가
펄프·종이기술
2015 .10
위생적인 장기 보존을 위한 감마선 조사가 곽향(Teucrium veronicoides)의 생리활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .05
Change of Anti-oxidation and Sugar degradation enzyme Activities of Gamma Irradiated Ilxeris dentata NAKAI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Electron spin resonance spectroscopy identifies radiation-induced markers in 7 kGy-irradiated dried lavers subjected to alkaline pretreatment
Food Science and Preservation
2019 .07
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