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The antihyperlipidemic effect of alginatefree residue from sea tangle in hyperlipidemic rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
Anti-atherosclerosis effect of alginate-residue extracted from sea tangle (Saccharina japonica) in hyperlipidemic rats
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Sea tangle (Laminaria japonica) supplementation on meat quality of Korean native black goat
한국축산학회지
2019 .01
Hydrolysis and Anti-Obesity Effect of the Sea-Tangle Extract by A Single and Mixture Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Sea tangle (Laminaria japonica) supplementation improves lipid profiles and antioxidant status in rats fed a high fat and high cholesterol diet
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effects of Silk-Shaped Sea Tangle (Laminaria japonica) on Lipid Profiles and Antioxidant Enzyme Activities in Rats Fed a High Fat and High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Fermented Sea Tangle on DSS Induced Colitis in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of compression-bonding and fermentation method on nutritional composition of sea tangle (Laminaria japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effects of different rigor states, salt levels and sea tangle extract content on quality characteristics of low-fat pork sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of natural seasoning using sea tangle (Saccharina japonica) fermented with Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Laxative effects of sea tangle (Laminaria japonica) in rats with loperamide-induced constipation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Laxative Effects of Sea Tangle (Laminaria japonica) Snack in Rats with Low-Fiber Diet-Induced Constipation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A SURVEY OF DISEAES IN CULTURED SEA TANGLE (Laminaria japonica) IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Analysis of γ-Amino Butyric Acid (GABA) Conversion Mechanism by Lactic Acid Bacterial Fermentation in Sea Tangle Extract
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
정상 동물모델에서 다시마(Saccharina japonica) 발효물의 기억력 개선 효과
한국수산과학회지
2016 .04
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of Moisture Sorption, Glass Transition, and Stickiness Properties of Lactobacillus brevis-Fermented and Non-Fermented Sea Tangle Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of moisture sorption characteristic of Lactobacillus brevis-fermented sea tangle, mekabu fucoidan, and these mixture powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of dietary substitution of sea tangle (ST), Laminaria japonica with rice bran (RB) on growth and body composition of juvenile abalone (Haliotis discus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Comparison of zooplankton communities in the East Sea of Korea/Japan Sea, East China Sea and Philippine Sea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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