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Comparison of Moisture Sorption, Glass Transition, and Stickiness Properties of Lactobacillus brevis-Fermented and Non-Fermented Sea Tangle Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
정상 동물모델에서 다시마(Saccharina japonica) 발효물의 기억력 개선 효과
한국수산과학회지
2016 .04
Comparison of moisture sorption characteristic of Lactobacillus brevis-fermented sea tangle, mekabu fucoidan, and these mixture powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-atherosclerosis effect of alginate-residue extracted from sea tangle (Saccharina japonica) in hyperlipidemic rats
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Lactobacillus brevis-fermented GABA: Impact on behavioral and molecular responses in sleep disorder and stress models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
강원연안 자생 다시마(Saccharina japonica) 배우체의 암, 수 분리 생산 (Male and Female Gametophyte Isolation of Saccharina japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 된장의 품질 변화
한국수산과학회지
2018 .10
EFFECTS OF Saccharina japonica POLYSACCHARIDE TO THE DIABETES MELLITUS MOUSE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Lactobacillus brevis-Fermented Gamma-Aminobutyric Acid Improves Sarcopenia in 21-25-Month-Old C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
다시마(Saccharina japonica) 분말을 첨가한 죽의 품질특성 및 항산화 효과
한국수산과학회지
2017 .12
다시마(Saccharina japonica) 배우체의 미동정 진균증
한국수산과학회지
2017 .04
Effects of Fermented Sea Tangle on DSS Induced Colitis in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of compression-bonding and fermentation method on nutritional composition of sea tangle (Laminaria japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Protective effects of alginate-free residue of sea tangle against hyperlipidemic and oxidant activities in rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Sea tangle (Laminaria japonica) supplementation on meat quality of Korean native black goat
한국축산학회지
2019 .01
Green solvent based extraction of valuable compounds from brown seaweed (Saccharina japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
A SURVEY OF DISEAES IN CULTURED SEA TANGLE (Laminaria japonica) IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimization of lovastatin production by Monascus purpureus using brown seaweed, Saccharina japonica as solid fermented substrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Characterization and Antioxidant Property of synbiotic yogurt fermented with Lactobacillus brevis SBP49 and oat slurry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Concentrations of γ-Aminobutyric Acid and Oxalic Acid in Spinach Juices Fermented by Lactobacillus brevis GABA 100
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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