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Antipathogenic Activity of Lactobacillus plantarum Isolated from Pickled Mulberry Leaf
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
세균 배양액과 반응한 Lactobacillus plantarum의 생장속도 및 항균 활성에 대한 연구
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Complete genome sequence of probiotic Lactobacillus plantarum IDCC3501 isolated from kimchi
미생물학회지
2019 .12
Comparative Genomics on of Lactobacillus plantarum from Pigs and Kimchi with Antimicrobial Activities
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
잠재적 생균제로서 식물 젖산균의 분리 및 특성
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Escherichia coli-Derived Uracil Increases the Antibacterial Activity and Growth Rate of Lactobacillus plantarum
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Antimicrobial Activity Test with Lactobacillus plantarum Derived from Kimchi and Pig Feces
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Inhibition Effect of Lactobacillus plantarum in Colon Cancer
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Adhesion Activity of Lactobacillus plantarum PM 008 Isolated from Kimchi on the Intestine of Mice
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2011 .06
Complete genome sequence of Lactobacillus plantarum JBE245 isolated from Meju
미생물학회지
2017 .12
Lactobacillus plantarum을 이용한 유해 미생물 억제효과
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
김치로부터 담즙산 분해능이 우수한 Lactobacillus plantarum CIB 001의 분리 및 동정
한국미생물·생명공학회지
2010 .01
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum 균주가 생산하는 박테리오신의 특성
한국미생물·생명공학회지
2010 .01
가축용 생균제 Lactobacillus plantarum을 이용한 양파즙 발효의 균체성장과 항산화 활성
생명과학회지
2010 .11
Characterization and Antimicrobial Effects of Lactobacillus plantarum UK-3 Isolated from Adult Vagina
한국미생물학회 학술대회논문집
2011 .05
Complete genome sequence of Lactobacillus plantarum SK151 isolated from kimchi
미생물학회지
2018 .09
Different Immune Regulatory Potential of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sakei Isolated from Kimchi
Journal of Microbiology and Biotechnology
2014 .01
Lactobacillus plantarum AF1과 Lactobacillus plantarum HD1이 생성한 조항균 물질의 독성평가
한국지역사회생활과학회지
2015 .08
Identification and Characterization of Lactobacillus plantarum SY-35 Isolated from Kimchi for Probiotic Properties
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
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