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국내 밀 품종의 글리아딘 및 Spa 유전자 평가
한국육종학회지
2016 .01
Model development for prediction of the allergic response to the wheat proteins ω-5 gliadin and HMW-glutenin
Applied Biological Chemistry
2016 .01
밀 반수체 계통에서 오메가-5 글리아딘 돌연변이의 선발 및 동정
한국육종학회지
2018 .01
Chinese Spring 밀의 이수체 계통에서 LabChip 시스템을 이용한 종실 글리아딘 단백질의 고속 프로파일링
한국육종학회지
2018 .01
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Amentoflavone Induced Cell-cycle Arrest through Regulating Hh/Gli1 Signaling in U251 Glioblastoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
등숙기 고온이 국내 밀 품종의 밀가루 및 가공적성에 미치는 영향
한국육종학회지
2019 .01
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
Multiplex STS-SSR 마커를 활용한 국산밀 품종 판별
한국육종학회지
2022 .06
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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