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Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
밤 자원의 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
Fungal Infection Occurrence on New Cultivars of Kiwifruit Correlated with Fruit Soluble Solids Content and Firmness
한국토양비료학회지
2017 .08
Analysis of Qualitative and Quantitative Traits to Identify Different Chinese Jujube Cultivars
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
Effect of different operating conditions of chestnut peeling machine on peeling properties/peeling efficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Roasting Time on Physicochemical Characteristics of Maize Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
파종시기에 따른 중북부 지역 재배 녹두 품종의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
A Targeted Metabolomics Approach to Understand Differences in New Early-to Mid-Season Apple Cultivars and Traditional Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
복숭아 ‘유명’ 유래 품종들에 대한 과실 성숙일수 구분 마커 개발
한국육종학회지
2022 .09
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation for the Growth and Yield of Summer Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Selection of Apple Cultivars Suitable for Apple Peel Extract as Natural Color Materials
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Analysis of management status of chestnut cultivation in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
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