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Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
The Relationship between Meat Color (CIE L* and a*), Myoglobin Content, and Their Influence on Muscle Fiber Characteristics and Pork Quality
한국축산식품학회지
2010 .01
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
유기산과 물 세척이 돈육 등심의 육질 및 표면 대장균 수에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
Changes in Sensory Compounds during Dry Aging of Pork Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Protein Solubility, Color and Water-Holding Capacity in Relation to Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Effects of Number of Washes and Salt Treatment on the Quality Characteristics of Protein Recovered from Alaska Pollock and Pork Leg
Food science of animal resources
2019 .01
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
쑥 분말 첨가가 돼지고기 수육의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Conjugated Linoleic Acid(CLA)가 축적된 돈육의 저장기간중 이화학적 특성변화
한국축산식품학회지
2003 .01
국내 소비자의 돼지고기 선호도와 소비행태 분석
한국축산학회지
2009 .01
The effect of Intramuscular fat on Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
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