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A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
식염 및 지방을 함유한 분쇄돈육의 이화학적 성상 및 최종가열온도 측정을 위한 근장단백질의 이용
한국축산학회지
2004 .01
Bioactive compounds of Korean native chicken meat : Effect of meat portion and cooking
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
초음파 처리가 가열 계육의 이화학적 성질 및 기호성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
Proteins as Potential Indicators for the Determination of End-point Cooking Temperatures as affected by the Combinations of Salt and Fat Contents with Various Cooking Temperatures
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
CO와 N 혼합 비율에 따른 포장 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2011 .01
한국인의 닭고기 소비행태에 관한 비교분석
한국축산식품학회지
2001 .01
The Development of Predictive Growth Models for Total Viable Cells and Escherichia coli on Chicken Breast as a Function of Temperature
한국축산식품학회지
2010 .01
국내산 닭고기의 유통규격별 이화학적 조성의 변화
한국축산식품학회지
2001 .01
Evaluation of the Quality Attributes of Imported Frozen Chicken, and Domestic Frozen and Refrigerated Chicken
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Hardness Evaluation of Pork, Beef and Chicken with Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
환경온도와 항생제 대체물질이 닭 가슴살의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
Identification of meat quality related genes in Korean Native Chicken using Proteomics
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2003 .11
Effect of NaCl Concentration and Cooking Temperature on the Color and Pigment Characteristics of Presalted Ground Chicken Breasts
한국축산식품학회지
2018 .01
기계발골 계육이 첨가된 계육 소시지의 품질 및 저장특성
한국축산식품학회지
2011 .01
PRESERVATION AND UTILIZATION OF TAIWAN NATIVE CHICKEN
한국가금학회 심포지움
2005 .09
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