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Effects of Short-Term Presalting and Salt Level on the Development of Pink Color in Cooked Chicken Breasts
한국축산식품학회지
2017 .01
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Pre-rigor Salting Levels on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Breast Muscles
한국축산식품학회지
2015 .01
닭다리살 유화물의 염화나트륨(NaCl) 첨가수준에 따른 이화학적 특성
한국식품과학회지
2016 .06
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
Changes in Vitamin K Contents in Chicken By-Products by Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of the cutting time and cooking temperature on chicken breast meat emulsion sausage with olive oil
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
NaCl 첨가량에 따른 돈육 유화물의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
Changes in Meat Quality Characteristics of the Sous-vide Cooked Chicken Breast during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
구리 안료 종류에 따른 산화 특성 비교 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Screening and stability test of anthocyanin-based pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Pigmenting 기술 적용을 위한 표면강도 증강제 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Effects of Various Non-meat Ingredients on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Pork Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Stability of Natural Pigment Extracted from Apple Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of pyridoxine content with different cuts and cooking methods in chicken
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
체색용 안료가 한지의 열화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2015 .04
Physicochemical Properties of Chicken Breast Sausages Containing Psyllium Husk Powder at Different NaCl levels and Its Application to in vitro Digestion Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of Citric Acid on the Pink Color and Characteristics of Sous Vide Processed Chicken Breasts During Chill Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
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