지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
저식염 돈육 등심 햄 제조를 위한 온도체 등심의 이용과 급속 냉동 효과
한국식품영양과학회지
2021 .06
Effects of Pre and Post-Rigor Marinade Injection on Some Quality Parameters of Longissimus Dorsi Muscles
한국축산식품학회지
2018 .01
Evaluation of Product Quality of Pre-rigor Pork Loin with Reduced Salt As Affected by Freeze Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of different rigor states, salt levels and sea tangle extract content on quality characteristics of low-fat pork sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Short-Term Presalting and Salt Level on the Development of Pink Color in Cooked Chicken Breasts
한국축산식품학회지
2017 .01
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
Evaluation of physicochemical and textural properties of chicken breast sausages containing various combinations of salt and sodium tripolyphosphate
한국축산학회지
2020 .01
Effect of NaCl Concentration and Cooking Temperature on the Color and Pigment Characteristics of Presalted Ground Chicken Breasts
한국축산식품학회지
2018 .01
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
온도체 신선육과 동결육을 사용하여 제조한 저염 돈육 모델 소시지의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2019 .12
Evaluation of Various Levels of Salt and Sodium Tripolyphosphate on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effect of Chicken Breast Diet on Nutritional status, Muscle Strength and Physical Performance in Vulnerable Older Adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Physicochemical Properties of Chicken Breast Sausages Containing Psyllium Husk Powder at Different NaCl levels and Its Application to in vitro Digestion Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Gaseous Ozone Exposure on Bacterial Counts and Oxidative Properties in Chicken and Duck Breast Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of chicken breast protein supplementation on sarcopenia in aging mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Inhibition of p38 in chicken muscle stem cells affects proliferation and differentiation to muscle
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
0