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Systematic Review for Expanding a Function Raw Materials of Noni Focused on Evaluation of Claims for Health Functional Food Candidate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
노니가루 70% 에탄올 추출물의 항산화 및 α-Amylase Inhibitory 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Safety and Lung Damage Reduction Activity of Morinda citrifolia (noni) seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
시판 노니( Morinda citrifolia) 분말의 항산화 활성 및 간세포 보호 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Analysis of Organic Fermented Noni Juice Stored under Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
노니( Morinda citrifolia )분말을 첨가한 분쇄돈육의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
In vitro efficacy evaluation of the fermented Morinda citrifolia extract for improving gingival health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
라오스 산촌마을의 생산구조전환을 위한 투자 경제성 기초 분석
한국산림휴양학회지
2018 .12
재배지에 따른 노니열매 착즙액의 이화학적 특성, 생리활성 성분 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2017 .11
Research on standardization of manufacturing process for the development of global health functional food of fermented noni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immune modulatory effect of fermented Morinda citrifolia and deacetylasperulosidic acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
효소처리 노니주스와 시판 노니주스의 기능성 성분, 산화방지 활성 및 NO 생성 억제 효과
한국식품과학회지
2020 .02
Effect of Various Fermentation Conditions on the Physicochemical and Sensory Properties of Noni Juice-Fortified Yogurt
산업식품공학
2024 .08
에탄올 농도에 따른 노니주스 추출물의 항산화활성 및 노니곤약젤리의 품질특성
한국식품과학회지
2021 .08
Organoid Establishment for Long-Term Culture using Primary Mouse Hepatocytes and Evaluation of Liver Function as a Health Functional Food Test Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
PM2.5로 유도된 HaCaT 세포에서 항산화 및 항염에 대한 프로폴리스의 효과
한국식품과학회지
2024 .06
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Antioxidant Activation and inflammation effect of Domestic and Foreign black Tea Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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