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Safety and Lung Damage Reduction Activity of Morinda citrifolia (noni) seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
노니가루 70% 에탄올 추출물의 항산화 및 α-Amylase Inhibitory 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Research on standardization of manufacturing process for the development of global health functional food of fermented noni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
재배지에 따른 노니열매 착즙액의 이화학적 특성, 생리활성 성분 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2017 .11
노니의 기능 및 역할에 관한 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Various Fermentation Conditions on the Physicochemical and Sensory Properties of Noni Juice-Fortified Yogurt
산업식품공학
2024 .08
Effect of Dietary Processed Sulfur on the Meat Quality in Pork under Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Changes of Physicochemical and Sensory Properties of Fermented Sausage from Sulfur-fed Pork
한국축산식품학회지
2016 .01
Application of Nanoparticles in Food Preservation and Food Processing
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
동애등에 유충 분말을 첨가한 유화형 닭가슴살 소시지의 이화학적 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2022 .08
Physicochemical and Microbial Characteristics of Kimchi Supplemented with Pork Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influences of Red Pepper Seed Powder on the Physicochemical Properties of a Meat Emulsion Model System
Food science of animal resources
2019 .01
시판 노니( Morinda citrifolia) 분말의 항산화 활성 및 간세포 보호 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Drying Temperature on Antioxidant Activities of Tomato Powder and Storage Stability of Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
에탄올 농도에 따른 노니주스 추출물의 항산화활성 및 노니곤약젤리의 품질특성
한국식품과학회지
2021 .08
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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