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Add science to the value of deer antlers; KD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Factors affecting the estimation of antler production in elk deer (Cervus canadensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Case of individually approved health functional food ingredients using deer antlers complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
사슴의 개체 식별 및 친자 확인을 위한 microsatellite 마커 세트 구축
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Acute oral toxicity assessment of the deer velvet antler ex- tract for 14 days using ICR mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Relationships between Antioxidants and Quality Characteristics from Velvet Antlers of Formosan Sambar Deer
한국축산식품학회지
2017 .01
Active ingredient analysis and Stability evaluation of Raw and Dried Deer Antler (Cervus elaphus L.) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of a PCR-based assay to differentiate Cervus elaphus sibiricus from Cervus antlers
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of Sika Deer (Cervus nippon) Velvet Antler Extract on the Reversal of Epithelial-Mesenchymal Transition-related Genes in Prostate Xenograft Tumors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Different Feeding Regimes on Deer Meat (Venison) Quality Following Chilled Storage Condition
한국축산식품학회지
2017 .01
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Novel Peptide Purified from Velvet Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermented Antler Extract Attenuates Skeletal Muscle Atrophy by the Regulation of Protein Turnover
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quantification and Optimization of Sialic Acid Extraction from Korean Velvet Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study for increasing calcium absorption rate into rodent small intestine with mixture of antler and schizandra
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Lactobacillus curvatus HY7602-Fermented Antler on Sarcopenia in Aged Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Components Variation on Processing of Salvia miltiorrhiza and Antler-shaped Ganoderma lucidum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
한방기능성 영양식품 소재 개발
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
머리뼈 형태학적 특성을 이용한 한국산 노루의 분류학적 고찰
한국환경생태학회지
2016 .01
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cervus elaphus antler extract mixture enhances mesenchymal cell supply to the growth plate and promotes bone growth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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