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Application of the Jeju Lava Seawater to Improve Stability and Function of Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
제주 용암해수를 용매로 한 제주 작물 추출물의 항산화 효능
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Comparison of antioxidant efficacy of lava seawater using Jeju plant extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mutagenicity and genotoxicity Studies of “Jeju Lava Seawater Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Jeju Lava Seawater Hardness on Low Methoxyl Pectin Gelation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Giant Centella asiatica Extract Using Lava Seawater on the Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential Use of Jeju Lava Sea Water in Extraction from Ecklonia cava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cotreatment with Jeju Lava Seawater enhances anti-inflammatory activity of Litsea japonica fruit through suppressing iNOS and COX2 in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Giant Centella asiatica Extract Through Lava Seawater as a Source for Cosmetic Anti-Aging Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Impact of Natural Minerals Derived from Jeju Lava Seawater on the Ionotropic Gelation Mechanism of Low Methoxyl Pectin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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