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Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Regulation of Infant Formula in the US
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
혼합 잡곡의 항산화 물질과 기호도
한국식품영양학회지
2015 .04
지역농산물의 비타민 K1 함량 조사
한국식품영양학회지
2016 .06
A Simultaneous Analytical Method for Five Water-soluble Vitamins in Powdered Infant Formula Using High-Performance Liquid Chromatography with Ultraviolet Detection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Survey of soil properties from paddy fields growing cereal crops in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Analytical Determination of Vitamin B<sub>12</sub> Content in Infant and Toddler Milk Formulas by Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry (LC-MS/MS)
한국축산식품학회지
2015 .01
Optimizing cereal bran fibers for microbiome function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Levels of Natural Preservatives in Cereals, Nuts and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Phospholipid Contents in subsidiary materials for infant formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Impact of Bioconversion on the Phenolic Profile and Antioxidant Capacity of Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Fatty Acids Composition in Infant Formula using GC-FID
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on the Factors Causing Analytical Errors through the Estimation of Uncertainty for Nutritive Components Analysis in Infant Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Vitamin K Contents of Several Vegetables by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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