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Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Status, Antimicrobial Mechanism, and Regulation of Natural Preservatives in Livestock Food Systems
한국축산식품학회지
2016 .01
혼합 잡곡의 항산화 물질과 기호도
한국식품영양학회지
2015 .04
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Each Organization"s Compositional Specifications for Preservative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Survey of soil properties from paddy fields growing cereal crops in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
Application of bio-preservation to enhance food safety: A review
Food Science and Preservation
2023 .04
Optimizing cereal bran fibers for microbiome function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Synergistic Interaction of a Natural-borne Preservative with an Essential Ingredient in Fresh Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
코덱스의 식품 분류: 곡류, 견과종실류, 허브 및 향신료
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Impact of Bioconversion on the Phenolic Profile and Antioxidant Capacity of Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of molecular markers for detecting almond, peanut, pine nut, and walnut in commercial food using quantitative real-time PCR
Applied Biological Chemistry
2018 .01
종자산업법 제정 이전의 우리나라 종자관리 법령과 제도의 변천
한국육종학회지
2020 .01
Persistence, Viability and Emergence Rate of Canola (Brassica napus L) in Korean Soil
Weed&Turfgrass Science
2019 .12
Influence of Environmental Factors on Germination and Emergence of Chenopodium album Seed Heteromorphism
Weed&Turfgrass Science
2021 .06
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