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한국축산식품학회지
2016 .01
Application of bio-preservation to enhance food safety: A review
Food Science and Preservation
2023 .04
Levels of Natural Preservatives in Cereals, Nuts and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Different Responses of Cymbidium Cut Flower on Preservatives by Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
합성보존료의 이해
식품과학과 산업
2016 .03
식품 보존료의 국내외 지정현황 및 사용현황
식품과학과 산업
2024 .09
Value and Standards/Specifications of Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Preservative Solutions on Postharvest Quality of Cut Roses
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Food Preservatives Application of the Ethanol Alternatives to Halal Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Synergistic Interaction of a Natural-borne Preservative with an Essential Ingredient in Fresh Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
치약제 중 항균성분 및 보존제 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Preservative Effect of Chinese Cabbage on Raw Beef Meat at Refrigeration Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Water soluble chitosan conjugate as a novel preservative for beef meat under refrigeration storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
유전자변형작물 안전성평가를 위한 영양성분 비교연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Inhibitory Effect of Sulfite Food Preservatives on Plant Soft Rot Pathogen
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Development of High-Moisture, Room-Temperature-Stable Tteok-bokki without Chemical Preservatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Assessment of Preservative Solutions for Reducing the Botrytis cinerea Infection in Cut Roses
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Scientific Evaluation for Safety and Claims and Setting the Standard and Specification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microorganism Change of Blanched Namul add Natural Food Preservatives during Cold Storage and Freezing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Textural quality of Korean cooked rice is controlled by compositional and starch structural characteristics of its leachate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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