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Onion Treatments of Tteokbokki Tteok to Improve Its Microbial and Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Status, Antimicrobial Mechanism, and Regulation of Natural Preservatives in Livestock Food Systems
한국축산식품학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Tteokbokki Tteok Varying Packing Unit by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rehydration of Tteokbokki Tteok with Punching Technology by Storage Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Each Organization"s Compositional Specifications for Preservative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of bio-preservation to enhance food safety: A review
Food Science and Preservation
2023 .04
Changes in Nitrogen Mineralization as Affected by Soil Temperature and Moisture
한국초지조사료학회지
2018 .01
과수지역 토양수분 시공간 분포 예측 및 적정 관개수량 산정기술개발
농업생명환경연구
2023 .03
Levels of Natural Preservatives in Cereals, Nuts and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Different Responses of Cymbidium Cut Flower on Preservatives by Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
합성보존료의 이해
식품과학과 산업
2016 .03
Development Hanwoo Steak Sauce and Hanwoo Tteok-Galbi Tailored to Export in Hong Kong
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Preservative Solutions on Postharvest Quality of Cut Roses
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Food Preservatives Application of the Ethanol Alternatives to Halal Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
함수율에 따른 우리밀의 물리적 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Synergistic Interaction of a Natural-borne Preservative with an Essential Ingredient in Fresh Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
치약제 중 항균성분 및 보존제 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Exploring the challenges and new approaches in applying halogen moisture analyzer for moisture content measurement in food additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
토양수분센서 보정을 위한 레퍼런스 토양수분 관측시스템 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Preservative Effect of Chinese Cabbage on Raw Beef Meat at Refrigeration Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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