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Physicochemical and Functional Properties of Ultrafine Particle Powder of Ginger during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내산 대추품종의 품질특성 및 영양성분 비교
Food Science and Preservation
2016 .02
Kinetics of water vapor adsorption by vacuum-dried jujube powder
Food Science and Preservation
2017 .07
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Jujube Wine at Different Aging Temperatures and Various Durations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functional Substances and Total Acid Content Characteristics of Jujube Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Nutritional compositions and physiochemical properties of domestic jujube (Zizyphus jujube Miller) varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대추 품종별 영양성분 및 생리활성 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Effect of Organic Materials Amendment on Growth of Jujube (Zizyphus jujuba Mill.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2020 .08
Effect of Storage Temperature on Physicochemical Properties of Milk Beverages Supplemented with Coffee during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대추즙을 첨가한 양갱의 제조 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
대추씨 제거장치를 이용한 저장 중 대추씨 제거 성능평가
산업식품공학
2016 .01
다양한 과일을 이용한 대추와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Analysis of Physicochemical Properties of Ginseng Powder by Dry Condition and Particle Size
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Physicochemical Properties and Storage Stability of Plant-based Alternative Meat Products Prepared with Low-Fat Soybean Powder Treated by Supercritical CO2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Genotype and Phylogenetic Tree Analysis of Jujube Genetic Resources Distributed in Korea using InDel Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Comparison of Postharvest Quality of Five Jujube Cultivars in Korea during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Physicochemical Properties of Red Ginseng Powder by Particle Size
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
대추나무 잎의 특성조사 및 기능성 물질 분석
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparative Study on the Functional and Physicochemical Properties of Seaweed-Based Protein-Polysaccharide Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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