지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Functional craft ale beer fortified with GABA-jujube fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Screening of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli for Craft Beer Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of beer made from domestic Hopum barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
국내 수제맥주 산업의 현황과 앞으로의 방향
식품산업과 영양
2019 .12
Characterization of Oats Malts and Brewing Craft Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Korean Wheat in Beer Brewing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Correlation of International Bitterness Unit and Electronic Taste Analyzer in Larger Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Rapid detection of beer-spoilage lactic acid bacteria: Modified hop-gradient agar with ethanol method
한국식품과학회지
2020 .06
Development of sweet red-bean bread with yeast starter based on fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Alcohol Production of Low Malt Beer Using Heat Treated Purple Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Pilsner-beer affected by addition rates of germinated rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0