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Characterization of Saccharomyces cerevisiae Isolated from Korean Traditional Foods and Their Effect on Flavor Profile on Makgeolli Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Preparation of Korean Rice Wine with Probiotic Indigenous Saccharomyces cerevisiae and their Fermentation Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Biosorption of Arsenic(III) from Aqueous Solutions Using Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Establish for Manufacturing Process of Craft Beer using Indigenous Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional craft ale beer fortified with GABA-jujube fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characteristics of Beer Brewing with Corn and Korea Barley Malt Using Various Saccharomyces cerevisiae Strains Isolated from Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
참다래(Actinidia chinensis) 유래 Saccharomyces cerevisiae HKFR18의 양조특성
산업식품공학
2021 .08
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of high-quality apricot spakling wine through mixed fermentation of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Protectants on High-ethanol Producing Saccharomyces cerevisiae JBSC-95 Isolated from Makgeolli after Freeze Drying and Its Fermentative Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
저온 적응성 효모와 발효온도에 따른 약주의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .10
Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Korean rice wine alleviating intestinal inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fortification of GABA in Rice Base by Co-fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Manufacture of medium composition using defatted salmon skin and development of marine protein fermentation material using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전통누룩에서 분리한 non-Saccharomyces cerevisiae의 이화학적 및 기능적 특성
Food Science and Preservation
2022 .06
Effect of Combination of Protective Agents on Survival Rate of Saccharomyces cerevisiae 88-4 after Freeze-Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Mixed Makgeolli with Barley and Wheat by Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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