지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Preparation of Korean Rice Wine with Probiotic Indigenous Saccharomyces cerevisiae and their Fermentation Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
Study on quality improvement of K-fermented food using non-Saccharomyces yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Korean rice wine alleviating intestinal inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Yeast cell extracts from Saccharomyces cerevisiae promote immune response and phagocytosis in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Manufacturing Conditions of Aronia melancocarpa Alcohol Extract and Exploration of Optimal Condition of Wine Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics and Physiological Activities of Sweet Cherry (Prunus avium) Wine Using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
저온 적응성 효모와 발효온도에 따른 약주의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .10
Erratum to: Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .08
Characterization of Saccharomyces cerevisiae Isolated from Korean Traditional Foods and Their Effect on Flavor Profile on Makgeolli Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fortification of GABA in Rice Base by Co-fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Screening of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli for Craft Beer Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Combination of Protective Agents on Survival Rate of Saccharomyces cerevisiae 88-4 after Freeze-Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Manufacture of medium composition using defatted salmon skin and development of marine protein fermentation material using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전통누룩에서 분리한 non-Saccharomyces cerevisiae의 이화학적 및 기능적 특성
Food Science and Preservation
2022 .06
참다래(Actinidia chinensis) 유래 Saccharomyces cerevisiae HKFR18의 양조특성
산업식품공학
2021 .08
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains from Korean Traditional Nuruk for potential management of fatty liver diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Physiological Activity of Camellia japonica L. According to Fermentation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0