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The anti-cancer effect by phytochemical in B16F10 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Cancer Effects of Phytochemical A against B16F10 Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of components of total phytochemicals of Korean seaweed extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Phytochemicals: Novel antimicrobials for use in post-harvest food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Biological Effects and Phytochemical Database of Korean Agricultural Products and Its Uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Understanding osteoporosis disease and evaluating the efficacy of substances
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우리나라 50세 이상 남성의 골감소증·골다공증 유병률과 관련 요인: 2010~2011 국민건강영양조사 자료
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Correlation of Dietary Intake and Serum Lipid Levels in Postmenopausal Women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Zinc in Osteoporosis and Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Roles of Phytochemicals as Immunomodulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of novel care foods for post-menopausal osteoporosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Obesity Management of Phytochemicals via Mitochondria Biogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hepatoprotective Effects of Some Edible Phytochemicals and Their Underlying Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Circaea mollis Siebold & Zucc. Prevents Bone Loss in a Mouse Postmenopausal Osteoporosis Model Osteoblast Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
비타민 K2(Menaquinone-7) 함유 청국장 분말의 섭취가 폐경기 여성의 뼈건강 개선에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Assessment of Phytochemicals, Quality Attributes, and Antioxidant Activities in Commercial Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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