지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
The anti-cancer effect by phytochemical in B16F10 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Enhancement of Phytochemicals Production of Kale using UV Stresses before Harvest in Plant Factory
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아스파라거스 비가림 재배 시 1차 수확기간이 2차 수확시기 및 수량에 미치는 영향
농업생명환경연구
2018 .01
Food Phytochemicals as Key Contributors of the Vascular Health Effects of Plant Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Studies on Surface Treatment Methods using Antimicrobial Agents for Food Packaging Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Anti-Cancer Effects of Phytochemical A against B16F10 Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of components of total phytochemicals of Korean seaweed extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Biological Effects and Phytochemical Database of Korean Agricultural Products and Its Uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening for a new active phytochemicals to treat postmenopausal Osteoporosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
The Effects of Natural Antimicrobial Ingredients on Physicochemical and Antimicrobial Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Obesity Management of Phytochemicals via Mitochondria Biogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hepatoprotective Effects of Some Edible Phytochemicals and Their Underlying Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품자원의 가공적성 연구 결과 DB 구축 및 웹사이트 운영 연구
식품과학과 산업
2016 .06
0