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2019 .11
Evaluation of Efficacy about Disinfectants in Biological Containment Facilities
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2021 .03
Simultaneous detection of five biocides in household products by gas chromatography-mass spectrometry
분석과학
2022 .10
국내 주요 해역별 계절별 신방오도료(Tin-free biocides) 잔류량 변동
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Ultra-trace level determinations of benzalconium and didecyldimethyl ammonium biocides residues in soil using ion-pair-LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Quality Control Method for Ortho-phthalaldehyde in Disinfectant by HPLC-UV/Vis
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Development of HPLC-UV/Vis and spectrophotometer analysis methods for quality control of ortho-phthalaldehyde in disinfectant.
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Monitoring of main ingredients in functional cosmetics
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
어머니의 농식품 구매 역량이 자녀의 식재료 관심도에 미치는 영향 분석
한국지역사회생활과학회지
2021 .02
Benzene monitoring in beverages: revisiting analysis conditions and ingredients
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Functional Study of the Fermented Dahlia Extract Using Specific Environment-derived Bacteria as Active Ingredient in Cosmeceuticals
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Separation and Identification of Active Ingredients in Taxus Cuspidata
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Reliable quantification of N-nitrosodimethylamine in active pharmaceutical ingredients based on solvent-free headspace-GC/MS
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
Physicochemical and Active Ingredient of Astragalus membranaceus Fermented with Aspergillus awamori
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Determination of water-soluble whitening ingredients in cosmetics using HPLC
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Simple Extraction and Quantitative Analysis Method for Harmful and Characteristic Flavoring Ingredients from E-cigarette Liquid
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
A study on food mileage and carbon dioxide emission analysis of local food materials
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2021 .06
Development of environmentally friendly eyebrow pencil using natural ingredients
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Production of Key Ingredients of Alternative Proteins by Engineered Saccharomyces cerevisiae
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Fast Screening of Harmful Disinfectants in Household Products via Low-Temperature Plasma Ionization-Mass Spectrometry
Mass Spectrometry Letters
2017 .06
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